sábado, 8 de diciembre de 2018

Recursos per a fomentar l'animació sociocultural

Investigant un poc sobre animació sociocultural, per a poder realitzar el nostre projecte, hem trobat una empresa, la presentació de la qual ens ha cridat l'atenció. Aquesta empresa és Culturama i en la seua declaració de responsabilitat social empresarial diu: "En Culturama creiem que les empreses han de participar com a agent actiu en la creació d’un model de societat més justa i solidària. Per a açò és necessari establir un sistema de gestió empresarial coherent amb aquests objectius, i d’ací sorgeix el nostre pla de Responsabilitat Social Empresarial.
Intentem generar un diàleg amb el nostre entorn social a través del qual poder oferir respostes i eines adequades a aquest model de construir l’empresa."
Aquesta empresa es troba a mislata, i realitzen diferents jornades per a promoure la la innovació sociocultural, Premi Culturama Innovació Social en Joventut, que es difon a través de l'edició d'un llibre on a més s'arrepleguen propostes d'interès en el camp de la innovació sociocultural.
Col·laboren en el patrocini d'activitats d'associacions del seu  entorn.
-Participen i col·laboren en la programació d'activitats del Col·lectiu Lambda, AVALEM (Associació Valenciana d'Educadors de Museus i Patrimonis), Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana.
Promocionen a joves creadors del panorama artístic, així com participem d'esdeveniments culturals del nostre entorn com el Festival Poliniza de la Universitat Politècnica de València.
Participen com a membres de la comissió avaluadora de la convocatòria Col·lab de les Naus, Ajuntament de València.
Emprenen les xarxes socials i eines de comunicació per a compartir les nostres idees i accions.
Així com veiem aquesta empresa Culturama se centra bastant, en l'animació sociocultural entre la infantesa, adolescència i joventut, per a fomentar la educació i la formació en l'oci i la cultura.
Per si resulta d'interès ací deixem la seua pàgina web per a que es pogau informar de les jornades, concursos i activitats que realitzen per als més joves. https://culturama.es/es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario