miércoles, 5 de diciembre de 2018

Pel·lícula "La vida empieza hoy"

"La vida empieza hoy" és una pel·lícula que vam veure en el tercer curs de treball social, a l'assignatura desenvolupament psicològic en el cicle vital i l'hem volgut compartir al blog, ja que pensem que ha de veure amb l'assignatura.
Aquesta pel·lícula és una reflexió vital sobre el procés de l'envelliment. Tracta d'un grup de persones de la tercera edat que acudeixen a un curs de sexe, en el qual intenten fer-los veure que el seu cos encara està viu. La professora per ajudar-los a fer front als problemes derivats de l'edat, els posarà deures: aprendre a mirar-se a l'espill, dedicar 20 minuts al plaer. "El sexe és vida" els diu, perquè el sexe té a veure amb les sensacions i per majors que ens fem no deixem de sentir mai.

"La vida empieza hoy" és una comèdia elaborada i coherent en la resolució dels conflictes i dels seus personatges que tracta amb naturalitat la sexualitat.
És una descripció realista i emocional, amb respecte, amb elegància, amb una sensibilitat que no fereix ni provoca rebuig. Sense convertir el sexe en un objecte de satisfacció o plaer immediat. No vol afrontar un problema ni pretén augmentar unes raons ètiques ni morals. Simplement, descriu com un grup de persones de la tercera edat acudeix a unes classes de sexe on els recorden que el seu cos està viu.
Aprenen a sentir-se com són, a acceptar l'edat que tenen, amb els seus límits i les seues possibilitats. La professora els ajuda al fet que comprenguen que el camí de la vida no s'ha acabat, que poden seguir la passió per ser ells mateixos i una faceta més és la sexualitat.

Ací deixem el trailer de la pel·lícula:


No hay comentarios:

Publicar un comentario