jueves, 29 de noviembre de 2018

Començem el projecte!

Aquesta setmana a classe hem vist com fer un projecte.  El primer dia fou una explicació en general, per poder anar fent-nos una idea de com podríem anar orientant els nostres projectes.

Aixina, ens posarem per grups per a què el professor poguera passar per tots els grups i poder parlar sobre les idees que teníem. Quan arribà a nosaltres li comentarem la nostra proposta que tractava de fer dinàmiques amb xiquets i xiquetes de 10 a 12 anys, orientades a fomentar els valors, com poden ser: empatia, respecte, igualtat i inclusió. Algunes dinàmiques orientades a ficar-se en la pell dels demés com podria ser, posar-se en el lloc d'una persona amb diversitat funcional, una persona del col·lectiu LGTBI i una persona de la tercera edat. Seguint un poc les seues indicacions aplegarem a una idea més concreta i més centrada.

Aquesta classe ens recordà molt a l'assignatura d'Educació social que tinguerem en segon de grau, on també ferem un projecte amb característiques molt similars. Encara que haguerem pogut utilitzar la idea d'eixe projecte per a aquesta assignatura, hem decidit no fer-ho per a així innovar i conèixer diferents temàtiques.

La següent classe fou més teòrica, ja que es dedicà a explicar la part més densa del projecte. Explicà totes les pautes a seguir per a què poguerem començar en les redaccions del treball el més aviat possible.

Encara que aquest dia ens explicà com fer el projecte, nosaltres ja haviem començat a redactar-lo perquè ja teniem una base de l'altra assignatura. L'anterior projecte ens marcà  perquè li dedicarem molt de temps, i el resultat d'aquest va ser satisfactòri.

A més de realitzar el projecte per escrit, tenim la intenció de portar-lo a cap en el col·legi Maria Auxiliadora de Sueca. Tot dependrà del temps que disposem en acabar la part teòrica, però encara que no pugam seguir el cronograma que establirem, si que desitgem dur a cap alguna de les dinàmiques per vore'ns a nosaltres mateixa en acció.

Creguem que la realització d'aquest treball té com a finalitat aprendre a fer projectes ja que per a la nostra formació és molt útil i necessari, i el fet de dur a cap aquest projecte té per objectiu fomentar la participació en animació sociocultural en persones.

Resultat d'imatges de proyecto animacion sociocultural

No hay comentarios:

Publicar un comentario